Om oss

Salongen öppnades 1995 i en liten källarlokal, och har sedan dess vuxit betydligt. Vi finns nu mitt i centrum bredvid Ica och Konsums stora parkering i nybyggda fräscha och moderna lokaler. I vår lugna och harmoniska miljö vill vi att just Du ska känna dig som hemma – trygg och komfortabel.

Jag, som heter Anna Skinnargård, har varit utbildad hudterapeut sedan 1987, och på senare år också kompletterat min utbildning med Diatermicertifikat (2003) och en vidareutbildning inom yrket till Hudhygienist (2003). Under 2018 har jag också blivit innehavare av mästarbrev. Det utdelas av Hantverksrådet och är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke.

I oktober 2009 tilldelades också Anna Länsstyrelsens Vilja stipendium. Detta stipendium delas varje år ut av Länsstyrelsen till en kvinna som driver en konkurrenskraftig verksamhet och dessutom har viljan att dela med sig av sina erfarenheter.

Motivering lyder: ”Anna Skinnargård får priset för viljan och modet att med egna tankar och händer ha byggt upp en verksamhet för att hjälpa människor att må bra till både kropp och själ samt för engagemanget och kunskapen att bidra till wellness-branshens utveckling och kvinnors företagsamhet.”

Utsedd till Årets Företagare i Forshaga kommun 2014.

Therese Englund

I maj 2009 började Therese Englund som är auktoriserad hudterapeut och spaterapeut. Hon avslutade sin utbildning på Privatskolan för hudvård och SPA i november 2008.

2017 tilldelas Therese även gesällbrev av Hantverksrådet, vilket är en kvalitetsgaranti för yrket.

Therese är uppväxt i Munkfors och bor fortfarande kvar där med sin sambo och sina två barn.

Jessica Johansson

Jessica Johansson började i september 2014, och är auktoriserad hudterapeut. Jessica gick i Elisabethskolan i Göteborg och blev klar i juni 2012.

2017 tilldelas Jessica även gesällbrev av Hantverksrådet, vilket är en kvalitetsgaranti för yrket.

Jessica är uppväxt i Deje, men bor numera utanför Munkfors med sin sambo och sina två barn.