Esse Skincare

Esse Experience   45 min 790:-

En kortare ansiktsbehandling utan portömning med hudvårdsprodukter från Esse Skincare som
anpassas efter just din huds unika behov. I behandlingen ingår rengöring, peeling, djupverkande
ampull, ansiktsmassage och mask. Avslutande produkter ingår.

Valbart tillägg
Probiotic Boost ampull 350 kr
Välj att optimera din Esse Experience ansiktsbehandling med en ampull som innehåller 5 miljarder
levande probiotika. Lactobacillus stammarna, som Esse har valt ut, skyddar huden genom konkurrensmässig uteslutning, förbättrar hudens barriärfunktion och producerar Hyaluronsyra som återfuktar huden. Denna nivå av probiotika är för hög för att användas varje dag men som en tillfällig boost då och då kan denna nivå påverka mikrobiomet mot att närma sig sitt ”normala” stadie. Detta bidrar till minimerad benägenhet för subklinisk inflammation, som är en orsak till för tidigt åldrande av huden. Detta unika tillägg till din Esse Experience behandling  förbättrar och förstärker din huds mikroflora samtidigt som den minimerar ålderstecken och motverkar obalanser.

 

Esse Experience   80 min 1100:-

En kraftfull och djuprengörande ansiktsbehandling med hudvårdsprodukter från Esse Skincare som anpassas efter just din huds unika behov. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning och brynplockning. Därefter en massage som anpassas efter vad just du behöver, en djupverkande ampull appliceras tillsammans med ögon- och ansiktsmask. Avslutande produkter.

Valbart tillägg
Probiotic Boost ampull 350 kr
Välj att optimera din Esse Experience ansiktsbehandling med en ampull som innehåller 5 miljarder levande probiotika. Lactobacillus stammarna, som Esse har valt ut, skyddar huden genom konkurrensmässig uteslutning, förbättrar hudens barriärfunktion och producerar Hyaluronsyra som återfuktar huden. Denna nivå av probiotika är för hög för att användas varje dag men som en tillfällig boost då och då kan denna nivå påverka mikrobiomet mot att närma sig sitt ”normala” stadie.  Detta bidrar till minimerad benägenhet för subklinisk inflammation, som är en orsak till för tidigt åldrande av huden. Detta unika tillägg till din Esse Experience behandling  förbättrar och förstärker din huds mikroflora samtidigt som den minimerar ålderstecken och motverkar obalanser.

 

Esse Experience  Ultimate  100 min 1730:-

Här är den ultimata Esse behandlingen där allt ingår och vi väljer vad din hud behöver just idag.
Denna all inclusive ansiktsbehandling innefattar massage av rygg, nacke och axlar följt av en
ansiktsbehandling utefter din huds tillstånd. Utöver detta ingår alltid ett tillägg av Probiotic boost
ampull eller diamantslipning. Därefter anpassar vi en lång massage efter ditt behov med berörings-
tekniker och olika massageverktyg.
Det absolut bästa för din hud och för din avslappning