Release Peeling

Release Peeling 995:-

Release peeling är en av behandlingarna från det danska märket Susanne Melchiorsen Deras hudvårdsserie är känd för sina effektiva behandlingar och produkter och de anses vara bland de renaste i världen. En miljömedveten serie med fokus på resultat!

Release peeling är effektiv för att minska fina linjer, stora porer, pigmenteringar och torr hud. Det är en basisk peeling som effektivt tar bort döda hudceller.  Peelingen verkar allt mellan 30 sek – 10 min.  Huden får  lättare att ta upp näringsämnen och upplevs friskare och fräschare med en finare lyster.

Release peeling tillgodoser många olika behandlingsområden på en och samma gång. Release peeling är effektiv på bl.a:

  • Rynkor och linjer
  • Ärrvävnad
  • Oren hud och stora porer
  • Pigmentförändringar
  • Torr hud
  • Borttagning av oönskad hårväxt (vellushår)

Hur går behandlingen till?
Vid första behandlingen görs en hudanalys och konsultation. Du får berätta vilka ”problemområden” du har och vad du önskar få för resultat av behandlingen. Vi tittar på hudens kondition och diskuterar bästa möjliga hemmavård för just din hy. För att kunna göra dessa behandlingar krävs bra hemmavård med ekologiska hudvårdsprodukter.  Behandlingen ger dig en friskare, sundare, jämnare hud som kommer kunna ta upp näring långt bättre än innan.

Efter behandlingen får huden en helt ny lyster och den blir jämnare än innan. Huden kommer behöva extra mycket näring upp till 10 dagar efter behandlingen Första gången man gör behandlingen rekommenderas en kur på  minst två behandlingar med sju dagars  mellanrum och det krävs att man köper en specifik efterbehandlingskräm, Rose Defence, med sig hem vid första behandlingstillfället . Viktigt att tänka på är att Du inte skall peela huden på minst 2 dagar efter behandlingen utan låta huden vila.

Efter uppnått resultat rekommenderas en behandling/månad

 

Release peeling tar också bort vellushår (fjunhår) utan att stimulera hårväxten.  För att få del av alla fördelar med Release peeling rekommenderar vi alltid att man gör behandlingen för hela ansiktet, men vill man bara behandla exvis en fjunig överläpp och haka kan endast det partiet väljas. Release peeling fungerar så att den går in och löser upp keratin, det som håret är uppbyggt av. Peelingen jobbar både direkt på håret samt i hårsäcken. Detta stimulerar inte tillväxten. Det är olika hur snabbt håren växer tillbaka. Detta grundar sig på olika faktorer; ålder, tidigare behandlingar, ärftlighet, hårväxt och hårtyp, hormonrubbningar mm.  Detta gör att det är svårt att säga hur många behandlingar som kommer krävas. Det som är viktigt att veta är dock att det blir inte mer hår.  För ett effektivare resultat behandlar man hemma med Hair reducer serum 2 ggr/dag i 10 dagar efter behandlingen. Denna produkt går ner i hårsäcken och bromsar tillväxten och på längre sikt kommer inte håren tillbaka. För mer info och priser Klicka här