Kroppsbehandlingar

Hot stone massage     80 min     820:-
Ge din kropp en upplevelse utöver det vanliga, genom aroma dofter och massage med varma lavastenar. Behandlingen är inspirerad från Fjärran östern och bygger på den orientaliska filosofin där man inte bara behandlar utsidan utan också lägger stor vikt vid insidan genom bl a ginko biloba, grönt te och ginseng. Hela kroppen masseras, även ansikte och hårbotten.


Hot stone massage     50 min     675:-
Samma behandling som ovan men utan ansikts- och hårbottenmassage.


Avslappningsmassage     80 min     775:-
Lugn och avslappnande kroppsmassage som passar dig som vill varva ner från en stressig vardag. Vi arbetar med mjuka rörelser och med lättare tryck över kroppen. Hela kroppen masseras, även ansikte och hårbotten.


Avslappningsmassage     50 min     520:-
Samma behandling som ovan men utan ansikts- och hårbottenmassage.


Chokladinpackning  80 min     820:

En dröm för kropp och sinne. Din kropp masseras med en chokladpeeling, som sedan duschas av. Massage med varm chokladolja över hela kroppen innan du sveps in i värmefilt, och får en kort ansiktsbehandling med chokladolja och chokladmask. Kakaon absorberas av huden och stimulerar dina sinnen till välbehag samt gör din hud mjuk och len. Obs! Undvik vita kläder i samband med denna behandling.


Varm chokladmassage 50 min 575:-
En underbar massage med varm chokladolja som stimulerar kroppens endorfiner och skapar välbefinnande. Ett måste för chokladälskaren.
Obs! Undvik vita kläder i samband med denna behandling

 

hot_stone