iS CLINICAL

Fire & ice 30-45 min 850:-
Fire & Ice är en exklusiv behandling som levererar synliga och långsiktiga förbättringar i hudens struktur och utseende. En fruktsyrabehandling som rengör på djupet och rekommenderas till personer med hyperpigmentering och fina linjer. Den förbättrar acne och påskyndar cellförnyelse. I Hollywood kallas behandlingen ” Röda mattan-behandling” efter det omedelbara resultatet.
(i samband med ansiktsbehandling 350:-)

Clear Skin Facial 80 min 1050:-
En klassisk ansiktsbehandling med iS Clinicals kraftfulla produkter. En grundlig rengöring med peeling och ånga, innan portömning och avslappnade massage. Rejuvenating mask avslutar behandlingen som ger en ren känsla och fantastisk lyster. Ett bra alternativ för dig som vill ha en rejäl rengöring och samtidigt använder iS Clinicals produkter hemma

 

.

 

TVÅ NYA KEMISKA PEELS FRÅN iS CLINICAL:

Prodigy peel ”P2” 60 min 1795:-   

UTSLÄTANDE | FÖREBYGGANDE | FÖRYNGRANDE

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM kombinerar resorcinol, mjölksyra, salicylsyra och citronsyra och är därför målinriktat på flera hudproblem, såsom milt till måttligt åldrande av huden, mild acne samt hyperpigmentering. Dessa ingredienser är sammankopplade med en kraftfull “booster” med en avancerad typ av salicylsyra. Tillsammans bidrar dessa ingredienser till fantastiska behandlingsresultat jämfört med andra typer av kemisk peeling. Tack vare den innovativa formeln är risken för oregelbundenheter i pigment mindre och det kan användas på alla hudtyper, även mörka Fitzpatrick-typer. PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM är självneutraliserande och ingen användning av neutraliserande produkter krävs. Optimala resultat uppnås genom en serie behandlingar.

INDIKATIONER
Alla hudtyper
Alla Fitzpatrick-hudtyper
Mild Acne
Hyperpigmentering
Ojämn hudton
Fina linjer och rynkor

FÖRDELAR
Inriktat på mild acne och synliga tecken på åldrande, inklusive fina linjer och rynkor
Ljusar upp hyperpigmentering och ojämn hudton, vilket resulterar i en revitaliserad hudton.
Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer
Perfekt för alla hudtyper i alla åldrar

 

Prodigy peel ”P3” 60 min 2395:- 

ÅTERUPPBYGGANDE | UTSLÄTANDE | UPPLJUSANDE

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM kombinerar resorcinol, mjölksyra och salicylsyra med en kraftfull “booster”, som innehåller en avancerad typ av salicylsyra för ytlig till medeldjup kemisk peeling, med ljusare och mer ungdomlig hudton som resultat. Denna multitasking-peel är effektiv mot slapphet i huden, acne, hyperpigmentering, fina linjer och rynkor och en ojämn hudton. Den kan användas för de flesta hudtyper, men passar allra bäst för Fitzpatrick-typerna I, II, och III. Den är perfekt för personer med hyperpigmentering, ålderstecken och ojämn hy. PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM är självneutraliserande och ingen användning av neutraliserande produkter krävs. Synliga resultat kan konstateras redan efter en behandling, men bäst resultat uppnås med flera behandlingar.

INDIKATIONER
Passar för de flesta hudtyper
Passar allra bäst för Fitzpatrick-typerna I, II och III
Acne
Hyperpigmentering
Ojämn hudton
Fina linjer och rynkor, slapp hud

FÖRDELAR
Tydlig uppljusning av ojämn hudton, inklusive hyperpigmentering och ålderstecken
Effektivt inriktat på brister i huden, som slapphet, acne-ärr, fina linjer och rynkor
Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer
Perfekt för alla äldre