Kroppsbehandlingar

Hot stone massage     80 min     790:-
Ge din kropp en upplevelse utöver det vanliga, genom aroma dofter och massage med varma lavastenar. Behandlingen är inspirerad från Fjärran östern och bygger på den orientaliska filosofin där man inte bara behandlar utsidan utan också lägger stor vikt vid insidan genom bl a ginko biloba, grönt te och ginseng. Hela kroppen masseras, även ansikte och hårbotten.


Hot stone massage     50 min     660:-
Samma behandling som ovan men utan ansikts- och hårbottenmassage.


Aroma massage     80 min     720:-
Lugn och avslappnande kroppsmassage med eteriska oljor som stimulerar både kropp och själ. Välj mellan en rogivande och lugnande behandling eller en energigivande och utrensande. Hela kroppen masseras, även ansikte och hårbotten.


Aroma massage     50 min     520:-
Samma behandling som ovan men utan ansikts- och hårbottenmassage.


Khanya of Africa     110 min     995:-
En energigivande helhetsbehandling inspirerad av uråldrig afrikansk visdom, traditioner och symboler. Behandlingen inleds med en kroppspeeling bestående av varm olja och salt. En helkroppsmassage med varm Marulaolja stimulerar livsenergi, ger klarsynthet, fokus samt inre balans. Ansiktet får en dränerande massage och en ansiktsmassage. En maraccas-ceremoni stimulerar auran och ger skydd.


Khanya of Afrika     80 min     795:-
Samma behandling som ovan men utan ansiktsbehandlingen.


Chokladinpackning  80 min     790:
En dröm för kropp och sinne. Din kropp masseras med en chokladpeeling, som sedan duschas av. Massage med varm chokladolja över hela kroppen innan du sveps in i värmefilt, och får en kort ansiktsbehandling med chokladolja och chokladmask. Kakaon absorberas av huden och stimulerar dina sinnen till välbehag samt gör din hud mjuk och len. Obs! Undvik vita kläder i samband med denna behandling.


Varm chokladmassage 50 min 520:-
En underbar massage med varm chokladolja som stimulerar kroppens endorfiner och skapar välbefinnande. Ett måste för chokladälskaren.
Obs! Undvik vita kläder i samband med denna behandling

 

hot_stone