Esse Probiotic Skincare Ampullbehandling

Tänk dig en ansiktsbehandling som ger EXTREMT högt resultat utan att använda nålar! Tänk dig en ansiktsbehandling som bjuder på en otroligt skön upplevelse samtidigt som huden får en strålande lyster!

Nu finns den hos oss! Esse Probiotic Skincare Ampullbehandling.

Fem olika högeffektiva ampuller med som är proppade med probiotika och prebiotika som tillsammans med andra ingredienser skapar magi för huden.

*Hyaluronicampull – Innehåller hög koncentration av hyaluronsyra (fukt). Hyaluronsyran är lågmolekylär för att den ska återfukta huden på djupet.

*Hydroboostampull – En idealisk boost för alla hudtyper, särskilt vid övergången mellan årstiderna. Hydroboost återfuktar, lugnar och balanserar huden med probiotika, hyaluronsyra och antioxidanter.

*Brightampull – Jämnar ut hudtonen/pigmenteringar

*Calrifyingampull – Innehåller en kombination av aktiva ämnen som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott av acne, minskar rodnad och inflammationer.

Intensityampull – Innehåller bland annat Parakrasse, som är naturens eget botox. Denna ampull ger en snabb och effektiv reducering av rynkor. Ger ett synbart resultat på linjer efter bara en behandling!